ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΝΥΦΙΚΟ, SPECIAL OCCASION, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ, ΜΟΔΑΣ, ΒΡΑΔΙΝΟ, ΠΡΩΙΝΟ.

Το μακιγιάζ είναι τέχνη, μια πραγματική καλλιτεχνική έκφραση με απώτερο σκοπό να αναδείξει τα ωραία χαρακτηριστικά και συγχρόνως να υποβαθμίσει τις φυσικές ατέλειες του προσώπου. Ο επαγγελματίας Make-up Artist θα πρέπει να είναι επιδέξιος και ικανός έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί και να δημιουργήσει ένα μακιγιάζ ανάλογα με το χρωματικό τύπο, το χαρακτήρα και το προσωπικό στυλ της κάθε γυναίκας ξεχωριστά δίνοντας απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Φροντίστε τον  εαυτό σας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο αισθητήριο όργανο που μας προστατεύει από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος. Η περιποίησή της προϋποθέτει μια σωστή διατροφή και μια σωστή εξατομικευμένη φροντίδα ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του. Στο Mademoiselle κύριο μέλημα μας είναι να σας παρέχουμε θεραπείες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, με σεβασμό στην υγεία του δέρματος και με στόχο την βέλτιστη δυνατή εκδοχή του.Μια ξεχωριστή εμπειρία ομορφιάς,  χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Περιποίηση προσώπου

 

 

-Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος αποτελεί μια βασική περιποίηση που έχει ως σκοπό την απομάκρυνση του σμήγματος και τη βελτίωση των λειτουργιών του.  Η διαδικασία του καθαρισμού περιλαμβάνει απολέπιση, ατμόλουτρο με τη χρήση vapeur, εξαγωγή των φαγεσώρων, μασάζ και μάσκα προσώπου για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του.Η συχνότητα του διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

 

 

-Hydra Facial Treatment / Εντατική Ενυδατική Θεραπεία

Για κάθε σύστημα οργάνων, συμπεριλαμβανομένου και του δέρματος, το νερό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την σωστή λειτουργία του. Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που ενισχύει τις ιδιότητες δέσμευσης της υγρασίας του δέρματος. Καταπολεμά τα συμπτώματα που προκαλούνται στο ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα που εμφανίζονται είτε γονιδιακά, είτε από το περιβάλλον (ήλιος, αέρας, πολύ ζέστη, πολύ κρύο, γήρανση κ.α.). Προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος ενώ η απώλεια της υγρασίας αποκαθίσταται. Η επιδερμίδα ηρεμεί και το πρόσωπο αποκτά μία γεμάτη ζωντάνια, φωτεινή όψη.

 

 

-Black Clearing Treatment / Θεραπεία Για Λιπαρά Δέρματα-Ακμή

Το λιπαρό, ιδιαίτερα “ακάθαρτο” δέρμα και το δέρμα με ακμή αποτελούν τα πιο συνήθη προβλήματα στην αισθητική. Η θεραπεία Black Clearing Treatment σεβόμενη την υγεία του δέρματος προλαμβάνει κάποιες από τις αιτίες μόλυνσης της επιδερμίδας που προκαλούν τα προβλήματα ακμής (σμηγματόρροια, θυλακιώδη υπερκεράτωση, διείσδυση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κτλ.) και προσφέρει λύσεις για την αντιμετώπιση της με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των επαναλήψεων καθώς και η συχνότητα εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων στο σπίτι είναι καθοριστική για την μέγιστη απόδοση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

 

 

-Mela Wave Treatment / Ειδική Λευκαντική Θεραπεία

Η υπερμελάγχρωση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του δέρματος και τα αίτια που προκύπτει ποικίλουν. Χαρακτηρίζεται από σκούρες κηλίδες που εμφανίζονται στο δέρμα και δημιουργούνται από την υπερπαραγωγή της μελανίνης τοπικά. Όταν η βλάβη που προκύπτει είναι επίκτητη και οποιασδήποτε αιτιολογίας (χλόασμα, γεροντικές κηλίδες, μετά από φάρμακα ή ορμονικές διαταραχές) και δεν αφορά κληρονομικούς ή γενετικούς παράγοντες μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θεραπεία λεύκανσης επεμβαίνει στην διαδικασία της μελανινογένεσης και μειώνει άμεσα την εικόνα τους. Οι δυσχρωμίες εξασθενούν και η όψη του δέρματος εναρμονίζεται. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων στο σπίτι είναι καθοριστική για την μέγιστη απόδοση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

 

 

– Green Peel Phytopeeling, Classic-Energy

Φυτικό peeling χωρίς χημικούς και συνθετικούς παράγοντες. Αποτελείται από ένα μείγμα βοτάνων τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρα τους. Εφαρμόζεται για την απολέπιση του δέρματος και την αντιμετώπιση περιστατικών όπως : ακμή, ουλές από ακμή, φωτογήρανση, γεροντική γήρανση, ρυτίδες, επιδερμική χαλάρωση προσώπου, επαναπροσδιορισμός του οβάλ, πανάδες – δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι, λιπαρά – ακνεϊκά δέρματα με ανάγκη για ανάπλαση, άτονα με κακή κυκλοφορία. Το είδος του Green Peelκαι ο αριθμός των επαναλήψεών του διαφέρουν σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, το πρόβλημα και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες χωρίς παρενέργειες.

 

 

– Green Peel Fresh up

Κάντε το δέρμα σας να λάμψει. Το Green Peel Fresh up είναι η θεραπεία που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, την κυτταρική ανάπλαση και οξυγονώνει τα κύτταρα. Είναι το ιδανικό προληπτικό μέτρο για την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος και την απώλεια τηςελαστικότητας του. Γρήγορη ρύθμιση του δέρματος για μια φωτεινή, σφριγηλή υφή χωρίς ξεφλούδισμα.

 

 

-Sensiderm Treatment / Θεραπεία Απευαισθητοποίησης

Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται επιπλέον βοήθεια καθώς ο βαθμός ευαισθησίας του επηρεάζεται εσωτερικά από ενδογενείς παράγοντες (ορμονικές διαταραχές, ηλικία, λήψη φαρμάκων, στρες) και εξωτερικά από εξωγενείς παράγοντες (κλίμα, υγρασία, ακτινοβολία, συχνή επαφή του δέρματος με νερό, σαπούνια κ.α.). Επιπλέον κάποιες ασθένειες μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος. Η θεραπεία απευαισθητοποίησης περιέχει συστατικά με αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, που μειώνουν άμεσα την ερυθρότητα και ενδυναμώνουν το αδύναμο αγγειακό σύστημα. Το δέρμα ανακουφίζεται, εμφανίζεται απαλό και απόλυτα ισορροπημένο.

 

 

-Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Microneedling

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση συστατικών στο δέρμα όπως (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) δημιουργώντας πολλαπλές μικρο-οπές. Ο ελεγχόμενος μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Ταυτόχρονα, τα συστατικά της  μεσοθεραπείας διεισδύουν διαμέσου των μικρο-οπών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι στην διαδικασία αναδόμησης και ανάπλασης του. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνουμε την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης του, λείανση των ρυτίδων και των ουλών καθώς και πάχυνση της επιδερμίδας. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.

 

 

-Bb Glow Mesotherapy

Αποκτήστε ομοιόμορφη λαμπερή επιδερμίδα με την νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου Bb Glow. Η θεραπεία Bb Glow είναι ένας συνδυασμός μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και ημιμόνιμου μακιγιάζ, με διαφορά στο σύστημα βελόνων που χρησιμοποιούνται. Είναι μία ασφαλής θεραπεία, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία nano needling, με σκοπό την επιφανειακή διείσδυση των συστατικών και των πηγμέντων στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

 

Επίσης:

  • Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας
  • Χαρίζει ομοιόμορφη όψη
  • Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα
  • Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών
  • Ελαχιστοποιεί τους διευρυμένους πόρους

 

Η θεραπεία Bb Glow παρέχει άμεσο, ωστόσο βαθμιαίο αποτέλεσμα. Συστήνουμε 4-6 επαναλήψεις, με μεσοδιάστημα 7-10 ημερών για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

 

 

– Anti aging treatment

Ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο για λείανση, σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος. Προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και στο βαθμό γήρανσης κάθε ατόμου για ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα.Ο αριθμός των επαναλήψεων,καθώς και η συχνότητα ποικίλλει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιδερίδας.

 

 

– Θεραπεία ματιών

Τα μάτια είναι η ζωντανή απόδειξη της ψυχικής μας υγείας. Το στρές, η έλλειψη ύπνου, η UV ακτινοβολία, η πολύωρη εργασία σε υπολογιστές και φυσικά η γήρανση αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα, γύρω από τα μάτια όπου εμφανίζεται πιο λεπτό και ευαίσθητο. Επιλέγουμε ειδική θεραπεία ματιών με αντιρυτιδική και αποσυμφορητική δράση για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, των οιδημάτων και των ρυτίδων. Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας καθώς και ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλλει.

 

 

– Μασάζ  προσώπου

Συνδυαστικό μασάζ προσώπου, ντεκολτέ και αυχένα. Στόχος του η διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου με αποτέλεσμα την άμεση ανακούφιση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Περιποίηση Σώματος

– Biozone Treatment

Γλυπτική σώματος με ενεργό όζον: Θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης με ενεργό όζον. Δεσμευμένο και ενσωματωμένο σε μόρια φυτικού ελαίου (οζονίδια) και σε συνεργία με το λιποϊκό οξύ το όζον διατηρεί τη μορφή του σταθερή. Βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου ασκώντας ειδική τεχνική σωματογλυπτικής καταφέρνουμε τη διέγερση του μεταβολισμού του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και το σμίλευμα του περιγράμματος του σώματος. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει και δημιουργείται εξατομικευμένα ανάλογα με την περίπτωση. Υποχρεωτικά συστήνονται 6 συνεδρίες με συχνότητα 2 επισκέψεις τη βδομάδα.

 

– Μασάζ σώματος

Μασάζ 45 λεπτών : Χαρίστε στο σώμα σας τις ευεργετικές ιδιότητες ενός χαλαρωτικού μασάζ προσφέροντας αναζωογόνηση και απόλυτη χαλάρωση.

Μασάζ 60 λεπτών : Φροντίστε τον εαυτό σας προσφέροντας ένα ολιστικό μασάζ στο σώμα σας. Ενισχύστε την κυκλοφορία του αίματος, την μείωση του πρηξίματος και χαρίστε ευεξία, ανακούφιση και ενέργεια στον οργανισμό σας.

Μασάζ πλάτης : Με επίκεντρο την περιοχή της πλάτης και του αυχένα αυτό το 20λεπτο συνδυαστικό μασάζ θα διώξει την ένταση και τους μυϊκούς πόνους βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή χαρίζοντας την απόλυτη ανακούφιση.

Yumi Keratin Lash Lift / Λίφτινγκ Βλεφαρίδων με Κερατίνη

Το λίφτινγκ βλεφαρίδων είναι μία τεχνική που εφαρμόζεται στις φυσικές βλεφαρίδες και δημιουργήθηκε για να τις ενισχύει. Ανορθώνει τις βλεφαρίδες από την ρίζα ως τις άκρες δίνοντας μήκος και όγκο, ενώ ταυτόχρονα τις βάφει. Χαρίζει έντονο βλέμμα καθώς δίνει μία όψη πιο μακριών και πυκνών βλεφαρίδων. Δεν καταστρέφει τις βλεφαρίδες, αντιθέτως τις θρέφει διότι αποτελείται από κερατίνη. Μία φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στο δέρμα, στα μαλλιά αλλά και στα νύχια και έχει προστατευτική ιδιότητα. Επιπλέον περιέχει εκχυλίσματα αλόης, βιταμίνη Ε, πανθενόλη και άλλα συστατικά τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες. Ο χρόνος εφαρμογής είναι 1 ώρα και 45 λεπτά και το αποτέλεσμα διαρκεί εώς και 2 μήνες. Συνιστούμε την εφαρμογή της μάσκαρα με κερατίνη για μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος.

Αποτρίχωση προσώπου και σώματος

Αποτρίχωση προσώπου και σώματος με κερί υψηλής ποιότητας που περιέχει ειδικά συστατικά για ευαίσθητα και αλλεργικά δέρματα. Εφαρμόζεται τόσο ζεστό όσο και κρύο κερί ανάλογα με την περιοχή.

Περιποίηση άκρων – Get Nailed

– Μανικιούρ

– Πεντικιούρ

– Ημιμόνιμο

– Τεχνητά νύχια

– Φυσική ενίσχυση νυχιών

– Αφαίρεση ημιμόνιμου/τεχνητών νυχιών

Βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών

Ιδανική για ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες, γι’ αυτές που ξανθαίνουν στην άκρη και για όσες επιθυμούν να τονίσουν το βλέμμα τους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά, κατάλληλα για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Τονίστε το σχήμα  και το χρώμα των φρυδιών σας έχοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Διάρκεια περίπου 6 βδομάδες.