ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Περιποίηση Σώματος

 

Biozone Treatment

Γλυπτική σώματος με ενεργό όζον: Θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης με ενεργό όζον. Δεσμευμένο και ενσωματωμένο σε μόρια φυτικού ελαίου (οζονίδια) και σε συνεργία με το λιποϊκό οξύ, το όζον διατηρεί τη μορφή του σταθερή. Βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου ασκώντας ειδική τεχνική σωματογλυπτικής καταφέρνουμε τη διέγερση του μεταβολισμού του λιπώδους ιστού, τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και το σμίλευμα του περιγράμματος του σώματος. Ο αριθμός των συνεδριών διαφέρει και δημιουργείται εξατομικευμένα ανάλογα με την περίπτωση. Υποχρεωτικά συστήνονται 6 συνεδρίες με συχνότητα 2 επισκέψεις τη βδομάδα.

 

Μασάζ Σώματος

Μασάζ 45 λεπτών : Χαρίστε στο σώμα σας τις ευεργετικές ιδιότητες ενός χαλαρωτικού μασάζ προσφέροντας αναζωογόνηση και απόλυτη χαλάρωση.

Μασάζ 60 λεπτών : Φροντίστε τον εαυτό σας προσφέροντας ένα ολιστικό μασάζ στο σώμα σας. Ενισχύστε την κυκλοφορία του αίματος, την μείωση του πρηξίματος και χαρίστε ευεξία, ανακούφιση και ενέργεια στον οργανισμό σας.

Μασάζ πλάτης : Με επίκεντρο την περιοχή της πλάτης και του αυχένα αυτό το 20λεπτο συνδυαστικό μασάζ θα διώξει την ένταση και τους μυϊκούς πόνους βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή χαρίζοντας την απόλυτη ανακούφιση.