ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Hydra Facial Treatment / Εντατική Ενυδατική Θεραπεία

 

Για κάθε σύστημα οργάνων, συμπεριλαμβανομένου και του δέρματος, το νερό αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την υγεία και την σωστή λειτουργία του. Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που ενισχύει τις ιδιότητες δέσμευσης της υγρασίας του δέρματος. Καταπολεμά τα συμπτώματα που προκαλούνται στο ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα που εμφανίζονται είτε γονιδιακά, είτε από το περιβάλλον (ήλιος, αέρας, πολύ ζέστη, πολύ κρύο, γήρανση κ.α.). Προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ του δέρματος ενώ η απώλεια της υγρασίας αποκαθίσταται. Η επιδερμίδα ηρεμεί και το πρόσωπο αποκτά μία γεμάτη ζωντάνια, φωτεινή όψη.

 

Black Clearing Treatment / Θεραπεία Για Λιπαρά Δέρματα-Ακμή

 

Το λιπαρό, ιδιαίτερα “ακάθαρτο” δέρμα και το δέρμα με ακμή αποτελούν τα πιο συνήθη προβλήματα στην αισθητική. Η θεραπεία Black Clearing Treatment σεβόμενη την υγεία του δέρματος προλαμβάνει κάποιες από τις αιτίες μόλυνσης της επιδερμίδας που προκαλούν τα προβλήματα ακμής (σμηγματόρροια, θυλακιώδη υπερκεράτωση, διείσδυση μικροβίων που σχηματίζουν βλάβες όπως φλύκταινες κτλ.) και προσφέρει λύσεις για την αντιμετώπιση της με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο αριθμός των επαναλήψεων καθώς και η συχνότητα εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων στο σπίτι είναι καθοριστική για την μέγιστη απόδοση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

 

Mela Wave Treatment / Ειδική Λευκαντική Θεραπεία

 

Η υπερμελάγχρωση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του δέρματος και τα αίτια που προκύπτει ποικίλουν. Χαρακτηρίζεται από σκούρες κηλίδες που εμφανίζονται στο δέρμα και δημιουργούνται από την υπερπαραγωγή της μελανίνης τοπικά. Όταν η βλάβη που προκύπτει είναι επίκτητη και οποιασδήποτε αιτιολογίας (χλόασμα, γεροντικές κηλίδες, μετά από φάρμακα ή ορμονικές διαταραχές) και δεν αφορά κληρονομικούς ή γενετικούς παράγοντες μπορεί να αντιμετωπιστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η θεραπεία λεύκανσης επεμβαίνει στην διαδικασία της μελανινογένεσης και μειώνει άμεσα την εικόνα τους. Οι δυσχρωμίες εξασθενούν και η όψη του δέρματος εναρμονίζεται. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Η εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων στο σπίτι είναι καθοριστική για την μέγιστη απόδοση των αποτελεσμάτων της θεραπείας.

 

Sensiderm Treatment / Θεραπεία Απευαισθητοποίησης

 

Το ευαίσθητο δέρμα χρειάζεται επιπλέον βοήθεια καθώς ο βαθμός ευαισθησίας του επηρεάζεται εσωτερικά από ενδογενείς παράγοντες (ορμονικές διαταραχές, ηλικία, λήψη φαρμάκων, στρες) και εξωτερικά από εξωγενείς παράγοντες (κλίμα, υγρασία, ακτινοβολία, συχνή επαφή του δέρματος με νερό, σαπούνια κ.α.). Επιπλέον κάποιες ασθένειες μπορεί να αυξήσουν την ευαισθησία του δέρματος. Η θεραπεία απευαισθητοποίησης περιέχει συστατικά με αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση, που μειώνουν άμεσα την ερυθρότητα και ενδυναμώνουν το αδύναμο αγγειακό σύστημα. Το δέρμα ανακουφίζεται, εμφανίζεται απαλό και απόλυτα ισορροπημένο.

 

Anti aging treatmen /Αντιγηραντική Θεραπεία

 

Ισχυρή αντιγηραντική θεραπεία προσώπου με υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο για λείανση, σύσφιξη και αναδόμηση του δέρματος. Προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες και στο βαθμό γήρανσης κάθε ατόμου για ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα.Ο αριθμός των επαναλήψεων,καθώς και η συχνότητα ποικίλλει σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιδερίδας.

 

Θεραπεία ματιών

 

Τα μάτια είναι η ζωντανή απόδειξη της ψυχικής μας υγείας. Το στρές, η έλλειψη ύπνου, η UV ακτινοβολία, η πολύωρη εργασία σε υπολογιστές και φυσικά η γήρανση αφήνουν τα σημάδια τους στο δέρμα, γύρω από τα μάτια όπου εμφανίζεται πιο λεπτό και ευαίσθητο. Επιλέγουμε ειδική θεραπεία ματιών με αντιρυτιδική και αποσυμφορητική δράση για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων, των οιδημάτων και των ρυτίδων. Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας καθώς και ο αριθμός των επαναλήψεων ποικίλλει.