ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 Μεσοθεραπεία Microneedling

 

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση συστατικών στο δέρμα όπως (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) δημιουργώντας πολλαπλές μικρο-οπές. Ο ελεγχόμενος μικροτραυματισμός που προκαλείται διεγείρει τους μηχανισμούς επούλωσης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστικών ινών. Ταυτόχρονα, τα συστατικά της  μεσοθεραπείας διεισδύουν διαμέσου των μικρο-οπών στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, συμβάλλοντας έτσι στην διαδικασία αναδόμησης και ανάπλασης του. Επιπρόσθετα, επιτυγχάνουμε την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος και της λάμψης του, λείανση των ρυτίδων και των ουλών καθώς και πάχυνση της επιδερμίδας. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθώς και από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

 

Bb Glow Mesotherapy

 

Αποκτήστε ομοιόμορφη λαμπερή επιδερμίδα με την νέα επαναστατική θεραπεία προσώπου Bb Glow. Η θεραπεία Bb Glow είναι ένας συνδυασμός μη ενέσιμης μεσοθεραπείας και ημιμόνιμου μακιγιάζ, με διαφορά στο σύστημα βελόνων που χρησιμοποιούνται. Είναι μία ασφαλής θεραπεία, καθώς χρησιμοποιεί την τεχνολογία nano needling, με σκοπό την επιφανειακή διείσδυση των συστατικών και των πηγμέντων στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας.

 

Επίσης:

  • Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας
  • Χαρίζει ομοιόμορφη όψη
  • Ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα
  • Ελαχιστοποιεί τους διευρυμένους πόρους

 

Η θεραπεία Bb Glow παρέχει άμεσο, ωστόσο βαθμιαίο αποτέλεσμα. Συστήνουμε 4-6 επαναλήψεις, με μεσοδιάστημα 7-10 ημερών για την μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.