ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος αποτελεί μια βασική περιποίηση που έχει ως σκοπό την απομάκρυνση του σμήγματος και τη βελτίωση των λειτουργιών του. Η διαδικασία του καθαρισμού περιλαμβάνει απολέπιση, ατμόλουτρο με τη χρήση vapeur, εξαγωγή των φαγεσώρων, μασάζ και μάσκα προσώπου για την ενυδάτωση και αναζωογόνηση του. Η συχνότητα του διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.

 

Βαθύς Καθαρισμός Και Dermalux

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου σε συνδυασμό με την πολυβραβευμένη Φωτοθεραπεία Dermalux ενισχύει το αποτέλεσμα, καταπολεμώντας το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής(P.acnes), ρυθμίζοντας την έκκριση του σμήγματος και της λιπαρότητας, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης επιταχύνοντας την ανάπλαση του δέρματος. Επιπρόσθετα καλμάρει τον ερεθισμό του δέρματος και αυξάνει την φυσική του ενυδάτωση, δίνοντας ένα υγιές, όμορφο και λαμπερό δέρμα με ασφάλεια. Η φωτοθεραπεία πραγματοποιείται μετά το τέλος της προετοιμασίας και της εξαγωγής των φαγεσώρων και πριν την εφαρμογή των τελικών προϊόντων για 30 λεπτά.

 

Herbal Clean Treatment

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου συνδυάζεται με τα “μαγικά” βότανα του βραβευμένου Green Peel προσφέροντας στο δέρμα τις ευεργετικές του ιδιότητες, με εντυπωσιακά αποτέσματα. Μία δραστική αλλά αόρατη μέθοδος ανάπλασης και ρύθμισης του δέρματος. Το μείγμα του Green Peel αποτελείται από 11 διαφορετικά είδη βοτάνων το οποίο εφαρμόζεται στο δέρμα και έχει αντιβακτηριδιακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη ιδιότητα. Επιπλέον ενισχύει την ανανέωση του δέρματος καθώς και την επαναφορά της λάμψης του. Τα βότανα εφαρμόζονται μετά το τέλος της προετοιμασίας και της εξαγωγής των φαγεσώρων, ολοκληρώνοντας  με τα υπόλοιπα στάδια της περιποίησης.